concorp

 

Al meerdere tientallen jaren is Spooren BV de logistieke partner voor Concorp BV, voor zowel de Nederlandse markt, als ook voor onze export. Wij zijn zeer tevreden over de samenwerking, waarbij kwaliteit en flexibiliteit voorop staan.

 

Spooren ontzorgt ons volledig voor wat betreft de complete logistieke stromen vanaf onze productie locaties tot aan de uitlevering naar onze klanten. Hierbij laat Spooren BV al jaren een kwaliteitsniveau zien van ruim boven de 99,0%.

 

In samenwerking met Spooren is een platform ontwikkeld waarop het volledige EDI verkeer en de facturatie wordt uitgevoerd, wat ons continu inzicht geeft in onze actuele voorraadstanden en waarbij wij altijd op de hoogte zijn van de orders welke onze klanten in bestelling hebben staan.

camps

 

Campsfood BV werkt sinds 2008 samen met Spooren BV, destijds gestart als starter vanuit in-house kantoor in DC Waardenburg. Belangrijke overweging voor deze start was de IT infrastructuur van Spooren, met een orderportal oplossing incl EDI connecties. Daarnaast zijn ze een bewezen specialist in food logistics. Wij zijn gegroeid naar een significante speler in onze branche, waarbij de enorme volume groei goed is gefaciliteerd in DC Waardenburg.

 

Huidige samenwerking verloopt efficiënt, we managen alleen de uitzondering, want 90-95% gaat geruisloos door de keten obv standaard afspraken. Naast ontvangst, opslag en orderpicking, managen ze voor ons het gehele orderproces. EDI orders komen automatisch binnen, handmatige orders per mail verwerken ze in de orderportal. Ontvangst en pickproces wordt strak aangestuurd door WMS, wat het aantal fouten minimaliseert. Performance altijd >99.5%, indien voldoende voorraad, alles te volgen via KPI rapportage. Spooren voldoet aan strengste kwaliteitseisen en goed track&trace systeem, noodzakelijk voor food logistiek. Er is ook aandacht voor MVO-milieu aspect, door bundelen van goederenstromen en uitlevering in vast-regio dagritme.

 

Voor Campsfood ligt er een stevige basis om in de toekomst verder te groeien in Waardenburg met samenwerking obv vertrouwen en goede afspraken. Spooren is daarmee de perfect partner, een verborgen food-logistiek specialist, perfect geschikt voor (startend) MKB tot middelgrote bedrijf in food!

spooren-logo-180

 

Spooren BV

Distributie Centrum Waardenburg

Zandweistraat 13, 4181 CG Waardenburg

+31 (0) 418 652 100

info@spoorenbv.nl

 

KvK 17029942

BTW NL003274548B01

 

Openingstijden kantoor

Maandag t/m vrijdag 08:00 tot 17:00 uur

 

Openingstijden goederen ontvangst

Maandag t/m vrijdag 07:30 tot 16:30 uur